Escola Pia Tàrrega: Web de l'escola amb iPad - Departament informàtic

Notícies

Web de l'escola amb iPad - Departament informàtic

Sovint els usuaris d'iPad es queixen que no poden veure algunes webs correctament per culpa de la incompatibilitat de l'aparell amb la tecnologia Adobe Flash Player.


Per visualitzar aquest tipus d’arxius habitualment cal instal·lar flashplayer en el dispositiu des del qual es desitja executar-los. Com és ben sabut, però, les tauletes ipad (i també els telèfons iphone, així com els ipod touch) estan bloquejats pel fabricant per impedir-ne la descàrrega.

Per aquest motiu alguns desenvolupadors han publicat eines que converteixen el format dels fitxers, i permeten accedir-hi fàcilment. Després d’analitzar unes quantes opcions us recomanem la navegació amb Photon Browser, que es descarrega des de l’Apple Store i s’instal·la com a aplicació al dispositiu.

Photon Browser permet activar una funció que interpreta correctament els arxius flash des dels ipads. A diferència d’altres navegadors que publiciten com a lectors de flash, aquest mostra una latència de resposta molt curta, i presenta la interactivitat o el multimèdia concebuts en els arxius originals. Només cal iniciar la navegació normal executant l’aplicació en comptes d’utilitzar el safari per a iOS que normalment s’activa per defecte, o qualsevol altre navegador predeterminat.

Us animem a provar-ho i fer-nos arribar els vostres comentaris!