Escola Pia Tàrrega: Projecte Voluntariat

Notícies

Projecte Voluntariat

El voluntariat a l'Escola Pia Tàrrega és una bona manera de col·laborar i d'entrar en contacte amb les diferents realitats que envolten el centre i la nostra ciutat. 
El grup de voluntaris d'ESO, participa en diferents campanyes i activitats que s'organitzen durant el curs: recollida d'aliments i productes d'higiene per Càrites, conta-contes amb els alumnes d'Infantil i Primària, etc. A la vegada, els alumnes de 3er i 4t d’ESO realitzen, a més, activitats a la Residència d'Avis Sant Antoni, a l'Associació contra l'Alzheimer, Càritas i l'Associació Alba.

https://www.facebook.com/Associaci%C3%B3-de-Familiars-de-Malalts-dAlzheimer-de-T%C3%A0rrega-i-Comarca-AFATC-404380506353484/http://www.aalba.cat/

http://caritas.tarregae.orghttp://www.residenciatarrega.com/
 
Finalment creiem fermament que el projecte del voluntariat de l'Escola Pia Tàrrega, representa un valor afegit en l'educació dels nostres alumnes. L'experiència de compartir, ajudar, acompanyar i aprendre entre tots és una font d'alegria i solidaritat que sempre és molt ben valorada per tots els qui hi participen.