Escola Pia Tàrrega: Departament Informàtic

Notícies

Departament Informàtic

QUI FORMA PART D'AQUEST DEPARTAMENT?

Marc Vendrell
Xavier Romà


QUINS SÓN ELS HORARIS D'ATENCIÓ?

Famílies: Hores convingudes.
Alumnes (M. Vendrell): de dilluns a dijous de 15 a 16 h.
Veure altres casos puntuals.

Us podeu posar en contacte amb el departament informàtic de l'escola a través del correu electrònic tarrega@escolapia.cat

MINIPORTÀTILS EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA

Acer TravelMate B115-M (Curs 2015-16)
Lenovo ThinkPad 11e (Curs 2014-15)
Lenovo ThinkPad Edge E130 (Curs 2013-14)
Toshiba NB510-10 Netbook (Curs 2012-2013)

PROTOCOL D'INCIDÈNCIES MINIPORTÀTILS

Si el seu fill/a té qualsevol incident amb l'ordinador portàtil que utilitza a l'escola, els passos a seguir seran els següents: 
  1. L'alumne-a comunicarà al Marc Vendrell (coordinador d’Informàtica de la ESO) l'incident.
  2. L'ordinador de l'alumne-a serà revisat per un membre del Departament d'Informàtica (Xavier Romà, Marc Vendrell).
  3. En Marc comunicarà a la família, mitjançant l'alumne, si s'ha pogut resoldre l'incident o si, per contra, no ha estat possible resoldre'l des de l'escola i, per tant, cal que la família es posi en contacte amb el servei tècnic.
*Si un alumne ha de romandre un o més dies sense el seu ordinador portàtil: pot demanar un ordinador de reserva. La família haurà de passar per secretaria a omplir la butlleta corresponent i deixar la corresponent fiança que serà retornada ALS PARES un cop es retorni l'ordinador de préstec a l'escola.

SERVEIS TÈCNICS

http://tarrega.escolapia.cat/p/servei-tecnic-acer.html http://tarrega.escolapia.cat/p/servei-tecnic-lenovo.html http://tarrega.escolapia.cat/p/servei-tecnic-toshiba.html


Si heu de comprar un ordinador nou...
Si heu de comprar un ordinador nou perquè l'avaria és massa cara o per qualsevol altre motiu, veniu al departament d'informàtica.
NO compreu un ordinador nou sense parlar amb nosaltres.Ús responsable de les TIC
El 17 de juny la gent de Kaizen Singular van realitzar a l'escola una xerrada adreçada a famílies que estaven preocupades i vulguin saber que feien els seus fills. Us adjuntem un resum de la conferència per si us interessa veure-la una altra vegada.

Us podeu posar en contacte amb el departament informàtic de l'escola a través del correu electrònic tarrega@escolapia.cat