Escola Pia Tàrrega: PIA & GO 2020. SUMEM KM EN FAVOR DELS INFANTS I JOVES EN RISC D'EXCLUSIÓ

Notícies

dilluns, 26 d’octubre de 2020

PIA & GO 2020. SUMEM KM EN FAVOR DELS INFANTS I JOVES EN RISC D'EXCLUSIÓ


Aquest diumenge 25 d’octubre, hem dut a terme la Pia&GO, on més de 1.500 persones han col·laborat en una iniciativa solidària promoguda per l’Escola Pia de Catalunya. Cada inscrit, individualment o en família o amics, ha caminat o corregut en favor d’una mateixa causa: els infants i joves en risc d’exclusió. Una aplicació mòbil, creada especialment per a l’esdeveniment, ha permés sumar els quilòmetres fets entre les 7h del matí i les 19h.
La iniciativa compta també, amb la col·laboració de l’empresa de serveis alimentaris Aramark que farà un donatiu a la causa si entre tots els participants s'assoleix el repte de fer 5.000 quilòmetres.
Els recursos econòmics recaptats en darreres edicions de la PIA&GO han anat destinats a diferents projectes educatius que han fet possible que infants i joves en risc puguin gaudir de les mateixes oportunitats. 
Des de l’Escola Pia creiem en l’educació com l’eina més poderosa per transformar la societat. Les escoles, les entitats de lleure educatiu i les fundacions d’acció social de l’Escola Pia treballem per la sensibilització i el compromís amb les situacions d’injustícia que es viuen en la nostra societat. Especialment aquelles que afecten als infants i joves. 

www.escolapia.cat