Escola Pia Tàrrega: Participem a la Fira del Medi Ambient

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

dijous, 11 d’octubre de 2018

Participem a la Fira del Medi Ambient

Els alumnes de Cicle Superior de l’escola Pia de Tàrrega vam presentar el nostre Itinerari d’Aprenentatge SUMMEM "Com podem fer de la nostra casa una llar energèticament més sostenible?", a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega, els dies 6 i 7 d’octubre.


Els curs passat, a partir d’una proposta duta a terme per l’Anna Perelló, tècnica de medi ambient de l’ajuntament de Tàrrega, vam realitzar l’Itinerari d’Aprenentatge SUMMEM sobre l’ús de l’energia i les conseqüències que se’n deriven. Vam realitzar infografies i vídeos on es planteja la problemàtica derivada de l’excés d’emissions contaminants. A la vegada també vam elaborar un petit decàleg amb 10 recomanacions senzilles que podem portar a terme nosaltres com a ciutadans per tal de contribuir en la reducció de les emissions de CO2.
 

Podeu veure tota la documentació de l'Itinerari d'Aprenentatge SUMMEM a la pàgina del projecte https://tarrega.escolapia.cat/p/itinerari-daprenentatge.html


Agraïm la col·laboració de l’Anna Perelló en l’impuls del projecte així com la del Carles Domingo i l’Ajuntament de Tàrrega que ens han facilitat posar l’estand a la fira.A la premsa també han parlat de la nostra exposició a la Fira!


www.escolapia.cat