Escola Pia Tàrrega: L'equip PiaRobot aconsegueix la 3a posició en la final de la World Robot Olympiad a Lleida

Notícies

dilluns, 12 de juny de 2017

L'equip PiaRobot aconsegueix la 3a posició en la final de la World Robot Olympiad a Lleida


L’Escola Pia de Tàrrega aconsegueix la tercera posició en la World Robot Olympiad a Lleida 2017

L’equip format per en Jordi Lacambra, en Manel Llaudet, en Zhuoran Ye i l’ajuda del Bernat Farran de l’Escola Pia de Tàrrega va quedar en tercera posició en la final local de la World Robot Olympiad en la categoria Start. El repte d’enguany va ser escollit pel país que acollirà la final mundial, Costa Rica, i consisteix en construir un robot i programar-lo amb la missió de protegir la biodiversitat del país i ajudar els jaguars i tortugues, espècies en perill d’extinció, a tornar al seu hàbitat natural, la selva o oceà en funció de cadascuna de les espècies.

L’equip “PiaRobot” va aconseguir un molt bon resultat, van quedar en tercera posició de nou equips participants. El robot muntat pels components del grup és el que més ràpid va realitzar tot el recorregut i va col·locar al seu lloc totes les espècies en perill d’extinció però no va acabar completament dins la casella de finalització.

quest és el tercer torneig de robòtica educativa organitzat per Engijoc i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.
Podeu veure més fotografies de l'olimpíada a la carpeta de fotografies de la World Robot Olympiad 2017.


www.escolapia.cat