Escola Pia Tàrrega: SERUNION CELEBRA EL SANT JORDI REGALANT EL LLIBRE “Noa & Max i el misteri de les pastanagues”, ALS ALUMNES DEL MENJADOR.

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

dijous, 20 d’abril de 2017

SERUNION CELEBRA EL SANT JORDI REGALANT EL LLIBRE “Noa & Max i el misteri de les pastanagues”, ALS ALUMNES DEL MENJADOR.

En nom de Serunion, volem compartir amb els alumnes de l’Escola Pia de Tàrrega el llançament del nou llibre “Noa & Max i el misteri de les pastanagues”, un conte infantil amb el que es pretén  apropar als més petits la importància d’adoptar hàbits saludables i un estil de vida actiu.
Després de l’èxit de l’any passat amb el llançament del llibre “Avui dino al cole”, del que Serunion va repartir més de 85.000 exemplars a tota Espanya, aquest any i amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la companyia edita una nova aventura, amb nous protagonistes -Noa i Max- que hauran  de resoldre el misteri de les pastanagues desaparegudes a l’hort dels seus avis, descobrint també l’origen de molts aliments.
Amb aquest conte,  Serunion pretén facilitar una eina didàctica i divertida que potenciï els llaços de col·laboració entre les famílies i l’entorn escolar amb la finalitat de treballar conjuntament cap a un estil de vida saludable entre els nens i nenes. Així mateix, el llibre fomenta els valors que Serunion transmet a través del seu projecte educatiu com són: el respecte, la educació i la convivència.


www.escolapia.cat