Escola Pia Tàrrega: #RECICLACULTURA

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

divendres, 7 d’abril de 2017

#RECICLACULTURA


De nou, aquest Sant Jordi participarem al Recicla Cultura, la iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi amb l'objectiu de finançar els cursos d'alfabetització i llengua que imparteix l'entitat des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones cada any.
Molts ja coneixeu el funcionament de la campanya, però aprofitem per recordar-vos que per tal que sigui un èxit cal que ens doneu aquells llibres que teniu a casa, però que es troben en bon estat. Nosaltres els revisarem i classificarem i la diada de Sant Jordi els trobareu tots a la venda a un preu simbòlic.

Recordeu tenir en compte que:

  • Els llibres han d'estar en bon estat.
  • No podeu portar volums d'enciclopèdies ni llibres de text.
  • Podeu portar llibres infantils, novel·les juvenils, d'adults, clàssics, còmics, etc.
  • La recollida la farem, el dimecres 19.

Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones!
El dies 20 i 21 esteu també convidats a col·laborar en l'activitat amb la compra d'un d'aquests llibres, a les diferents parades que trobareu al claustre de l'escola.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.
Comissió de Sant Jordi-Jocs Florals


www.escolapia.cat