Escola Pia Tàrrega: Campanyes Solidàries a l'escola!

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

dimecres, 16 de novembre de 2016

Campanyes Solidàries a l'escola!

Des d'aquest dilluns hi ha en marxa parl·lelament, dues campanyes solidàries a la nostra escola. 

Per un costat tenim el TREU-TE 1Kg i Cadena humana d'aliments! on tothom qui vulgui col·laborar,  ho podrà fer portant un quilo o més, de productes de primera necessitat (pasta, arròs, llet, productes de neteja, etc) Aquests productes aniran destinats a famílies amb pocs recursos econòmics i a les persones que estan a l’Alberg de persones sense llar,  a través de Càritas Parroquial. La data de tancament de campanya serà el dia 25 de novembre.
El mateix dia 25 de novembre a les 11:00h, amb motiu de la festa de Sant Josep de Calassanç, patró de la nostra escola, tornarem a fer una cadena humana, per tal de fer arribar tots els productes recollits de la campanya TREU-TE 1 Kg! fins a la Parròquia Santa Maria de l’Alba.

Per l'altre, costat col·laboraem amb la Fundació GLORR per fer una recollida de roba usada, calçat, mantes, etc., tant de nen com d’adult. Aprofitant els canvis de temps i de vestuari és un bon moment per veure aquella roba que ja no ens va bé o tenim clar que no tornarem a fer servir. La data del tancament de campanya és el dia 1 de desembre. 


www.escolapia.cat