Escola Pia Tàrrega: Acte de Presentació del SUMMEM 🔴🔴

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

dimarts, 25 d’octubre de 2016

Acte de Presentació del SUMMEM 🔴🔴

Aquest passat dissabte 22 d'octubre es va dur a terme l'acte oficial de presentació del SUṀṀEM. El lloc va ser la sala d'actes de l'edifici dels Serveis Territorials de l'Urgell i va comptar amb la participació de representants de l'Escola Pia de Catalunya, de l'Escola Pia de Sitges, la nostra escola, pares i mares dels alumnes i gent de Tàrrega interessada en el canvi pedagògic que estem iniciant.
L'acte va començar amb una introducció per part de la presentadora, a continuació hi van haver unes breus paraules del notre Director, Jordi Roig i una primera exposició global de que és el SUṀṀEM per part del Responsable de l'Àrea Pedagògica de l'Escola Pia de Catalunya en Pere Vilaseca on va voler donar a conèixer d'on venim, cap a on anem i que és el que volem aconseguir.
A partir d'aquí es va canviar la dinàmica i van pujar a l'escenari el Roger, Coordinador de Secundària de l'Escola Pia de Sitges que l'any passat van començar a aplicar el SUṀṀEM i el Xavier, la Marta, la Mònica i el Marc com a part de l'equip que s'encarregarà d'implementar-lo aquest primer curs. Ens van explicar quina és la necessitat perquè l'escola hagi de canviar, com es produirà aquest canvi, quines diferències hi haurà en l'educació tradicional enfront del SUṀṀEM, que vol dir treballar amb Itineraris d'Aprenentatge, quins són els objectius, com es treballarà, quins assignatures es veuran afectades,...
Continuant amb la línia anterior van pujar a l'escenari en Gabriel, la Sònia i l'Andreu, tres pares de la nostra escola, juntament amb en Carles Cereceda, Director de l'Escola Pia de Sitges i va ser un moment on els pares van poder preguntar-li quins neguits els hi venien al cap i també com afronten aquest nou repte des del seu punt de vista.
Per acabar, en Pere Vilaseca i l'Albert Sàenz, Formador de professors en Metodologies de l'Aprenentatge, van mantenir una conversa amb públic, fent una mirada a l'educació actual, perquè n'han de canviar alguns aspectes, com aprenen millors els alumnes, la necessitat de crear alumnes actius que pensin, que la part emocional dels nens és molt important, que han d'aprendre mentres conviuen,...

Podeu veure un recull de fotografies a: Acte de Presentació del SUṀṀEM

També sortim a la web oficial del SUṀṀEM


www.escolapia.cat