Escola Pia Tàrrega: Agraïment Projecte Mexicali

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

dijous, 26 de maig de 2016

Agraïment Projecte Mexicali

Benvolguts noies, nois mestres, mares i pares....

M'agradaria fer extensiu l'agraïment a totes i tots els que heu participat en aquesta campanya de suport a la escolarització de noies i nois del Colegio José de Calassanz de Mexicali

Efectivament, tots vosaltres veniu participant des de fa  temps en aquesta i altres activitats que feu a l’escola i totes elles ens serveixen, per poder garantir un dels drets més elementals que té la persona: el dret a l'educació.

Això que a nosaltres ens pot semblar tan bàsic, tan normal i que alguna que altra vegada trobem feixuc com es anar a l'escola, per a moltes noies i nois d’aquella zona gairebé és un privilegi.

Es cert que darrerament cada cop són més els que tenen oportunitat d’anar a l’escola primària, però encara aquell vell desig d’una escola a l’abast de tothom no s’ha fet realitat.

Les vostres ajudes junt amb les d’altres escoles fan una mica més real aquest desig. Unes ajudes  que serveixen per poder pagar als mestres, per atendre les necessitats de manteniment dels edificis i disposar del material més elemental per poder fer escola.

En nom de la Fundació i de tots els nostres companys i companyes de Mexicali us fem arribar el nostre més sincer agraïment amb el desig de que aquest gest de solidaritat vers els altres sigui un llavor d’aquella solidaritat que hem de tenir amb tots els que ens envolten.

Moltes gràcies per tot.

Maig de 2016

Ramon Francolí
Gerent de la Fundació Escola Solidària


www.escolapia.cat