Escola Pia Tàrrega: Tot en marxa a les Activitats Extraescolars

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

divendres, 23 d’octubre de 2015

Tot en marxa a les Activitats Extraescolars

Ara sí, després de l'arribada del James Mullard de Birmingham (Anglaterra) totes les Activitats Extraescolars ja estan en funcionament, amb la “Conversa en Llengua Anglesa” a Ed. Primària i el “Taller d'Anglès” a Ed. Infantil inclosos.

Aquest curs són molts els nenes i nenes de l'escola que fan alguna Activitat Extraescolar. Us expliquem a continuació les activitats que tenim i el nombre de grups que han sortit, doncs degut al nombre d'inscrits hem hagut d'ampliar les places.

Una activitat amb molt èxit ,com és habitual, és l’Aeròbic-jazz. Aquest curs els alumnes apuntats els hem dividit en 4 grups, finalment. Un grup per Educació Infantil amb 16 nenes, un altre grup de nens i nenes de 1r i 2n de Primària, el grup de 3r a 6è de Primària i ,finalment, el grup d’ESO. Tots ells ja estan preparant les diferents actuacions, coreografies i balls que realitzaran durant aquest curs acadèmic.

Pel que fa a l’Anglès l’hem dividit en tres grups. El Taller d’Anglès per a Infantil al migdia i per Primària hem fet dos grups: un de migdia i un altre de 5 a 6 de la tarda. 


L'activitat de Patinatge i iniciació a l’Hoquei, tot i realitzar-se al mateix dia i a la mateixa hora, finalment hem separat als esportistes en dos grups de nivell i dos monitors diferents per millorar el grau d’aprofitament de les sessions.També tenim un grup de Multiesport, continuem amb molts ànims i força la nostra Coral després d'iniciar-la el curs passat, el grup de MOU-TE que cada vegada es fa més nombrós, la Música i com a gran novetat tenim un grup de Robòtica a Primària. 


Si alguna família encara volgués apuntar al seu fill/filla a alguna Activitat Extraescolar pot passar per secretària i preguntar si queda plaça a l'activitat que li agradaria fer.

Moltes gràcies per fer-nos confiança i a gaudir de les activitats extraescolars !

Podeu trobar fotografies de les diferents activitat en el següent enllaç: Inici de curs de les Activitats Extraescolars 2015