Escola Pia Tàrrega: COMUNICAT: Eclipsi Solar 20 de març

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

dijous, 19 de març de 2015

COMUNICAT: Eclipsi Solar 20 de març

Davant la preocupació que han mostrat alguns pares envers l’eclipsi parcial que tindrà lloc demà divendres 20 de març, us comuniquem que com a mesura de precaució, queden CANCEL•LADES les sortides de Cicle Inicial a Terrassa, ajornada fins el pròxim 22 d'abril i de 6è de Primària a Cervera, a l'espera de la confirmació de la nova data.

D'altra banda informar-vos que demà es seguiran les classes amb tota normalitat i a l’hora del pati no estarem exposats directament a l’eclipsi.

L'eclipsi a Tàrrega començarà aproximadament a les 9:10 del matí, el seu punt màxim de foscor serà a les 10:15 on la Lluna cobrirà el Sol aproximadament en un 65% de la seva superfície i serà aquest moment el més perillós per veure'l directament, a partir d'aquesta hora ja s'anirà recuperant la normalitat fins a les 11:25 on està previst que el fenomen s'acabi del tot.

A continuació us presentem una sèrie de CONSELLS de cara a l'observació d'aquest fenomen. Sobretot tenint en compte el que NO s'ha de fer per veure'l.