Escola Pia Tàrrega: Situacions de Risc, 4t ESO

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

dissabte, 17 de gener de 2015

Situacions de Risc, 4t ESO

El dimecres, dia 14 de gener, en el marc de la tutoria vam rebre a l’aula de 4t d’ESO la xerrada : COMENÇA EL JOC. Situacions de risc per als Joves, per part dels Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat.


Un dels principals objectius de la xerrada és el de situar els joves en les normes que regeixen la societat i que ja els són d’aplicació, per ser-ne un membre responsable més.
Així mateix, donar a conèixer les conseqüències que els seus actes poden tenir des d’un punt de vista de responsabilitat penal i reflexionar sobre la importància de prendre bones decisions, de ser crític i de posicionar-se.

En aquesta xerrada-taller, també es pretén situar el jove en el desenvolupament del procediment penal, tant des d’una perspectiva infractora, com també se’l situa com a víctima i promoure el rol de jove actiu, incentivant la postura proactiva i la participació en el manteniment de la seguretat del seu entorn.

La xerrada va ser molt amena i profitosa. Els joves van aclarir diversos dubtes i la van seguir amb molt d’interès. Us en deixem algunes fotografies en el següent enllaç.