Escola Pia Tàrrega: FUTBOL PER AL RETT

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

divendres, 6 de juny de 2014

FUTBOL PER AL RETT

Dues alumnes de 3r d'ESO estan duent a terme un projecte sobre la síndrome de RETT. La curiositat i les ganes d’aprendre han arribat a tal punt que han volgut anar una mica més lluny. Han tingut la gran iniciativa d'organitzar un torneig solidari de futbol per aquest síndrome. 
Aquest torneig serà demà dissabte 7 a partir de les 15:30h. Es començarà per primària i posteriorment secundaria. Cal que l’alumnat hagi passat per secretaria per inscriure’s però si algú es vol apuntar a última hora pot parlar amb algun membre de la organització* per apuntar-se. Cal venir al camp de l'annex del Tàrrega amb equipament esportiu i allí ja se'ls donarà les indicacions necessàries: equip, peto, hora de partit...

El preu de l'entrada serà mínim un euro on aquí podreu deixar-hi l'aportació econòmica que vulgueu per a col·laborar amb la causa.  També podreu comprar tiquets per al sorteig que es realitzarà a l’acabar. En aquest sorteig hi ha dues samarretes signades pel Bojan i també altres articles que ens han donat les empreses col·laboradores. Al finalitzar l’event podreu comprar berenar. 
Tots els diners que recollim aniran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona a la Fundació, concretament a l’equip d’investigació per al síndrome de Rett. Mercè Tura, responsable de Marketing i Comunicació de la Fundació Sant Joan de Déu, coneix la iniciativa i agraeix la col·laboració de totes les persones que participen en aquest projecte solidari. 
Per altra banda, gràcies a les xarxes socials ens hem posat en contacte amb la Carme, mare d’una nena Rett. Estan molt contentes amb aquesta iniciativa i aquest dissabte ens visitaran. Ahir vam anar a radio Tàrrega per explicar la iniciativa i la Carme ens va explicar la seva experiència personal, de la seva filla Alba i la seva família.
Fins al moment hem rebut suport i col·laboració d'equips de futbol com el C.F Palau d'Anglesola (@cfpalau) i el CEPU del Pla d'Urgell.
Esperem la vostra col·laboració, demà tots al camp a fer un gol pel Rett!!
Per fer la inscripció al partit solidari envieu un correu a monica.tribo@escolapia.cat