Escola Pia Tàrrega: Campionat Comarcal de natació escolar

Notícies

Per consultar els llistats de preinscripcions aquí

dimecres, 18 d’abril de 2012

Campionat Comarcal de natació escolar

24 MEDALLES :10 ORS, 9 PLATES I 5 BRONCES
un balanç excel.lent per l’escola

Des de fa alguns anys, l’escola  realitza durant un trimestre i  amb tots els cursos (de P3 a 4t d’ESO), l’educació física a les piscines cobertes de Tàrrega. És una aposta important de centre dedicar gran part de les hores lectives de l’àrea d’educació física, a la natació.
Realitzar activitat física en medi aquàtic té uns beneficis ÚNICS pel desenvolupament físic, psíquic i emocional de l’alumne. El  motiu és obvi, el medi on es desenvolupa: l’aigua.
En l’àmbit més competitiu  cal dir que el passat dissabte 14 d’abril a la tarda molts nen/es, nois/es de l’escola van participar al Campionat Comarcal de natació escolar que es va celebrar a Tàrrega.
El comportament de tots els nedadors i nedadores de l’escola va ser exemplar. Anna C, Alba C, Laia C, Berta C, Mònica B, Carla R, Roger P, Anna P, Mariona M, Alba T, Rubèn M, Joana D, David S, Toni H, Maite T, Mireia S, Pau F, Cesca i Gerard us felicitem per l’esforç   i actitud durant tota la competició.
Els resultats van ser fantàstics ja que amb la totalitat de les categories i estils vam sumar  un total de  24 medalles: 10 ors, 9 plates i 5 bronzes.
Departament  d’Educació Física i Activitats Extraescolars

Podeu veure més fotografies relacionades amb aquesta activitat a la següent presentació.